« Takaisin

Kolmannen vuosituhannen evankelista -koulutus

Oletko valmis muuttamaan maailmaa? Mietitkö, kuinka viestittää ajaton sanoma tuoreesti ja ymmärrettävästi tämän ajan ihmisille? Unelmoitko siitä, että evankeliumi saa koskettaa ihmisten sydämiä ja synnyttää uutta elämää? Kun kaipaat tukea, yhteyttä ja työkaluja tärkeään tehtävääsi, tämä koulutus on juuri sinua varten.

Perheniemen opistolla on mahdollisuus perehtyä evankelistan tehtävään laajassa koulutuksessa. Koulutus soveltuu oman työn ohessa suoritettavaksi, koska lähijaksot opistolla toteutetaan viikonloppuisin. Koulutus suunniteltiin yhdessä Kalevi Lehtisen ja laajasti kristittyjä yhdistävän E4 -verkoston kanssa. Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia lisää ihmisten kohtaamisesta ja evankeliumin välittämisestä.

Kouluttajina mm. Helena Kärkkäinen, evankelista, kouluttaja, Antero "Mooses" Laukkanen, pastori, Jussi Miettinen, pääsihteeri, pastori, Petri Mäkilä, toimittaja, TM, Niilo Närhi, toiminnanjohtaja, Juha Parkkinen, kouluttaja, KM, Riku Rinne, koulu- ja nuorisotyön johtaja, Marko Selkomaa, evankelista, kirjailija, Jarmo Sormunen, pastori, Pasi Turunen, toimittaja, TM, Petri Välimäki, rehtori, pastori, TM, ... ja monia muita!

Koulutus sisältää 14 viikonloppuisin järjestettävää lähijaksoa. Lähijaksot koostuvat opetuksesta ja ryhmätyöskentelystä. Opinnoissa tehdään myös käytännön harjoituksia ja luetaan oppimista tukevaa kirjallisuutta.

Koulutuksen hinta/viikonloppu
Opetus 128 €
Täysihoito 69 € (sis. ruokailut ja majoituksen 2-3 hh omin lakanoin)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 25 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)
Koulutus on kokonaisuus joka maksetaan jaksoittain.

Katso viikonloppujen aikataulut ja sisällöt tästä:  Kolmannen-vuosituhannen-evankelista-2016-ohjelma.pdf

Katso koulutuksen peruutusehdot tästä.

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Alkaa

23.9.2016

Päättyy

17.12.2017

Laajuus

30 op