« Takaisin

Levossa löydät lahjasi

Hyppää pois oravanpyörästä ja pysähdy etsimään Jumalan suunnitelmaa elämällesi – levosta käsin.

"Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt." (Matt. 11:28–30)

Jokaisella ihmisellä on ainutlaatuinen rooli Taivaan Isän suunnittelemassa seikkailussa nimeltä elämä. Tästä tehtävästä olemme saaneet vinkkejä jo luomistyössä. Jumalan meihin kätkemä kutsumus on juuri se kaikkein sopivin. Jeesus kutsuu meitä luokseen lepäämään ja yhdessä hänen kanssaan astumaan meille edeltä valmistettuihin askeliin.

Monimuotokoulutuksen aikana tutustutaan toiminnallisin menetelmin Jumalan meihin laittamiin unelmiin ja lahjoihin – myös piilossa oleviin kykyihin. Yhdessä puretaan vääristyneitä ajatusmalleja, joita meillä mahdollisesti on Jumalasta ja itsestämme. Koulutus koostuu neljästä viikonlopusta sekä ennakko- ja etätehtävistä. Pääkouluttajina toimivat Minna Rautanen ja Elina Rautio.

Minna Rautanen on filosofian maisteri, sosiaalikasvattaja ja voimauttavan valokuvauksen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus opetus- ja kehitystehtävistä. 

Elina Rautio on kasvatustieteen tohtori, joka on työskennellyt muun muassa toimittajana, kouluttajana ja uravalmentajana. Hän on tehnyt väitöskirjan kutsumuksen löytämiseen tähtäävästä Elämän avaimet -koulutuksesta.

Koulutuksen sisältö:

1. Viikonloppu 22.-24.9.2017 (uusi aloitusajankohta)
Kuka olen? Mistä tulen? Tutustuminen toinen toisiimme ja kurkistus omaan historiaamme. Menetelminä muun muassa voimauttava valokuvaus.

2. Viikonloppu 6.-8.10.2017
Itsetuntemus avaimena kutsumuksen löytämiseen ja sen toteuttamiseen levosta käsin. Elämän avaimet -materiaalin (mm. luonnonlahjat, armolahjat ja persoonallisuus) hyödyntäminen.

3. Viikonloppu 27.-29.10.2017
Kutsumus ja unelmat. Toiminnallisia harjoituksia omien unelmien tunnistamiseen. Kuunteleva rukous kutsumuksen tunnistamisen apuna.

4. Viikonloppu 1.-3.12.2017
Kestävä palveleminen, vääristyneiden ajatusmallien tunnistaminen ja purkaminen. Omia voimavaroja etsitään työnohjauksellisilla menetelmillä.

Lisätiedot:
Perheniemen opiston toimistosta p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com.

Hinta/ viikonloppu:
Opetus 138 euroa
Täysihoitopaketti 69 euroa (sis. majoituksen 2–3 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 25 euroa (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)
Koulutus on kokonaisuus, joka maksetaan jaksoittain.

Katso koulutuksen peruutusehdot tästä.

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

 

Alkaa

Päättyy