« Takaisin

Keskinäisen rakentumisen viikonloppu

Kun kaipaat pysyvää rakentavaa yhteyttä ja rohkaisevaa tukea elämääsi ja palvelutehtävääsi, tämä viikonloppu on sinua varten. Se on tarkoitettu kaikille, jotka tahtovat käytännössä palvella lähimmäisiään yksilöinä, ryhmissä, seurakunnassa, työssäsi tai muussa yhteydessä. Uskomme, että Jumala itse mielihyvin tahtoo auttaa meitä kaikkia tässä tärkeässä, Hänen sanansa mukaisessa asiassa.(Gal. 6:2)

Koulutus järjestetään säännöllisesti 2 – 4 kertaa vuodessa. Näin tahdotaan varmistaa, että tärkeää palvelutyötä tekevät voivat myös itse kokea yhteyttä ja saada tukea. Jokaisella kerralla käsittelyyn otetaan lisäksi uusia ja tuoreita näkökulmia.

Hinnoittelu on poikkeuksellisen edullinen, jotta mahdollisimman moni lähimmäisten rinnalla palvelutyötä tekevä ihminen voisi myös itse saada säännöllistä tukea!

Seuraava Keskinäisen rakentumisen viikonloppu on kerran kahdessa vuodessa järjestettävä – takaisin ytimeen, peruskoulutus. Toisin sanoen, silloin on aivan erityisen hyvä tilaisuus tulla mukaan myös heille, jotka eivät vielä ole olleet mukana tässä yhteydessä ja näin päästä alkuun. Sisältö sopii jokaiselle omaa paikkaansa palvelutyössä hakevalle. Toki todella toivomme mukaan myös teitä, jo pidempään mukana olleita. Teidän kokemuksenne voivat olla erityisen tärkeitä uusille mukaan tulleille! Tällä kerralla on myös kerrottavana aivan uusia ja todella hienoja mahdollisuuksia kaikille. Lähellä ihmistä työlle on mm. laadittu omat uudet kotisivut, ja monin muinkin tavoin olemme rakentamassa palvelua aivan uudella innolla ja uusin mahdollisuuksin.

Mukana palvelemassa ovat mm. Leena Maria Kultanen, Outi Heinola, Brita ja Timo Pokki, sekä Marianne ja Petri Välimäki. Toisaalta nämä tapahtumat pyritään rakentamaan mahdollisimman vuorovaikutukselliseksi, joten jokaisen osallistujan panos on tärkeä.

Tämän kerran erityisaihe liittyy mm. seuraaviin näkökulmiin:

  • Yhdessä me voimme enemmän
  • Lähellä ihmistä – uuden projektin äärellä
  • Lähellä ihmistä – kristillinen kriisi- ja kasvuryhmä auttamisen ja sielunhoidon muotona; ryhmä vai henkilökohtainen palvelu
  • Terveet rajat elämässä ja auttamistyössä
  • Mikä todella auttaa hädässä olevaa lähimmäistä?
  • Mikä tukee sinua palvellessasi toisia?
Hinta:
128,- euroa täyshoito (sis. opetus, majoitus ja ruoka), josta alennus -15% seuraaville ryhmille:
- Perheniemessä aiemmin pitkään koulutukseen osallistuneille
- Lähellä ihmistä – kriisi- ja kasvuryhmän ohjaajina toimiville
 
Kurssin aikataulu:
Kurssi alkaa perjantaina kello 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14. 
Voit ladata kurssin aikataulun tästä:  Keskinaeisen-rakentumisen-viikonloppu-joulukuu-ohjelma2.pdf
 
Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
Viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Uutta! Ilmoittautumislomakkeen voi täyttää nyt nettisivuilla.
 
Tiedustelut joko p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com 
Alkaa

Päättyy

Laajuus

15 t