Uutiset


Haluatko saada uutiskirjeen Perheniemen opistolta omaan sähköpostiisi? Katso helpot ohjeet tästä!

Olethan liittynyt jo Perheniemen opiston postituslistalle? Liittyessäsi saat meiltä ajankohtaista tietoa kursseista ja koulutuksista!

Perheniemi-messujen kevään 2018 aikataulut

Perheniemi-messujen kevään 2018 aikataulut löytyvät tästä alta. Tietoja päivitetään sitä mukaa kun Perheniemi-messun vetäjien tiedot varmistuvat. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan! 31.1. klo 18:00, Markku Niemelä14.2.

Perheniemen opiston tukikonsertti la 27.1. 2018 klo 16 Vuosaaren kirkossa

lauantaina 27.1. 2018 klo 16  Vuosaaren kirkossaSatamasaarentie 7, Helsinki

Opistolla vietettiin valmistujaisia 17.12.

Perheniemen opistolla vietettiin sunnuntaina 17.12. Terapeuttisen sielunhoidon koulutuksen, Kolmannen vuosituhannen evankelista koulutuksen ja Kriisiterapian ja sielunhoidon koulutuksen 2016-2017 vuosikurssien valmistujaisia.

Kuvia Kauneimmista joululauluista 13.12.

Perheniemen opistolla järjestettiin Kauneimmat joululaulut ke 13.12. Tervetulosanat lausui opiston rehtori Timo Pokki ja illan juonsi Iitin seurakunnan lähetyssihteeri Maija Kauppinen.

Opiston blogi: Kartanon yläkerta sai uuden toimivan WC:n! Käy katsomassa ennen ja jälkeen kuvat.

Perheniemen opiston blogi löytyy osoitteesta http://perheniemenopisto.blogspot.fi/Blogista löytyy mm. opiskelijoiden ja opettajien haastatteluja, ajankohtaista tietoa opiston toiminnasta sekä mielenkiintoisia uutisia. Sitä kirjoittaa Perheniemen opiston tiedotus- ja markkinointisihteeri Tarja Heiskanen.

Opiston henkilöstöuutisia

Perheniemen opistolla on monta pitkäaikaista työntekijää, mutta aina välillä joukkoomme liittyy myös uusia henkilöitä. 

Opiston Pärhätuuli-lehti 2/2017

Pärhätuuli on Perheniemen opiston lehti, joka ilmestyy kahdesti vuodessa. Se on aikoinaan alkanut toveriliiton lehtenä 1930-luvulla. Voit tilata lehden paperiversiona kotiisi sähköpostiviestillä osoitteeseen opisto@perheniemi.com tai soittamalla arkipäivänä...

Ekologisuus opistolla

Opiston ekologiseen toimintatapaan kuuluvat mm. tuulivoimalla tuotettu energia, hakelämmitys ja jätevesien puhdistaminen luonnonmukaisen ja luontoa säästävän ruokosuodatusmenetelmän avulla.