Uutiset


Opiston Pärhätuuli-lehti 1/2018

Pärhätuuli on Perheniemen opiston lehti, joka ilmestyy kahdesti vuodessa. Se on aikoinaan alkanut toveriliiton lehtenä 1930-luvulla. Voit tilata lehden paperiversiona kotiisi sähköpostiviestillä osoitteeseen opisto@perheniemi.com tai soittamalla arkipäivänä...

Perheniemen opiston toiminnassa näkyy ekologisuus ja luonnonläheisyys

Perheniemen opistossa käytettävä vesi on lähdevettä, jonka laatua seurataan Kymen Ympäristölaboratorio Oy:n tutkimien näytteiden avulla.

Tervetuloa Toveripäiville 23.-25.3.2018

18:00  Aloitusseurat kartanon salissa: Päivi Niemi puhuu aiheesta ”Rajansa kaikella.” Petri Välimäki Timo Pokki,opiskelijat, musiikkia. Kaikki ovat tervetulleita.

Etsitään opistolle keittäjää kesäloman sijaiseksi

KeittäjäPerheniemen evankelinen opisto etsii keittäjää kesäloman sijaiseksi 28.5.-12.8.2018.Keittäjä vastaa ruokien valmistuksesta (aamupala, lounas, päiväkahvi ja leivonnaiset sekä päivällinen) ja astiahuollosta. Työ tehdään yhdessä muiden keittäjien kanssa.

Opiston blogi: Vierailemassa Kriisiterapian ja sielunhoidon koulutusviikonlopussa

Perheniemen opiston blogi löytyy osoitteesta http://perheniemenopisto.blogspot.fi/Blogista löytyy mm. opiskelijoiden ja opettajien haastatteluja, ajankohtaista tietoa opiston toiminnasta sekä mielenkiintoisia uutisia. Sitä kirjoittaa Perheniemen opiston tiedotus- ja markkinointisihteeri Tarja Heiskanen.

Haluatko saada uutiskirjeen Perheniemen opistolta omaan sähköpostiisi? Katso helpot ohjeet tästä!

Olethan liittynyt jo Perheniemen opiston postituslistalle? Liittyessäsi saat meiltä ajankohtaista tietoa kursseista ja koulutuksista!

Perheniemi-messujen kevään 2018 aikataulut

Perheniemi-messujen kevään 2018 aikataulut löytyvät tästä alta. Tietoja päivitetään sitä mukaa kun Perheniemi-messun vetäjien tiedot varmistuvat. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan! 31.1. klo 18:00, Markku Niemelä14.2.

Opiston henkilöstöuutisia

Perheniemen opistolla on monta pitkäaikaista työntekijää, mutta aina välillä joukkoomme liittyy myös uusia henkilöitä.