« Takaisin

Aktiiviseen elämään -koulutus

Aktiiviseen elämään -koulutus tarjoaa mahdollisuuden löytää keinoja arjen haasteiden keskellä elämiseen ja niistä selviytymiseen. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden voimavaroja, edistää elämänhallintaa ja motivoida elämään aktiivisesti omannäköistä elämää.

Koulutuksen tarkoituksena on tarjota mahdollisuuksia löytää keinoja:

  • elämän haasteisiin
  • hyvinvoinnin vahvistamiseen (mm. päivärytmi, ravitsemus, liikunta, aikataulutus)
  • tulevaisuuden pohdintaan

Lisäksi koulutuksen tarkoituksena on luoda mahdollisuuksia kehittää:

  • vuorovaikutustaitoja
  • sosiaalisia suhteita
  • työelämävalmiuksia (mm. työhakemukset, CV, tutustumiset yrityksiin)

Aktiiviseen elämään -koulutus perustuu ihmiskäsitykseen, jonka mukaan jokainen ihminen on arvokas.

Opiskelijoiden yksilölliset lähtökohdat ja kiinnostuksen kohteet otetaan huomioon koulutuksen aikana. Opetusmenetelminä käytetään mm. luentoja, pienryhmätyöskentelyä ja muita menetelmiä, joissa opiskelija pääsee osallistumaan aktiivisesti. Lisäksi koulutuksen aikana on mahdollista tehdä mm. tutustumiskäyntejä paikallisiin yrityksiin opiskelijoiden toiveiden mukaan.

Opetusta järjestetään maanantaista torstaihin 6 tuntia päivässä.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä taustakoulutusta. Koulutus ja ruokailut ovat opiskelijoille maksuttomia. Opisto tarjoaa opiskelijoille myös mahdollisuuden majoittua maksutta. Koulutus on TE-toimiston hyväksymä. Voit kysyä TE-toimistosta myös mahdollisuutta osallistua koulutukseen kuntouttavana työtoimintana. 

Haku koulutukseen
Koulutus on päättynyt. Voit kysyä toimistosta p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com lisätietoja seuraavasta alkavasta koulutuksesta. 

 

Alkaa

Päättyy