« Takaisin

Aktiiviseen elämään -koulutus

Koulutuksen tavoitteena on auttaa  vahvistamaan omia voimavaroja sekä motivoida elämään aktiivisesti osana yhteisöä ja yhteiskuntaa. Tarjoamme monipuolisia työkaluja elämän haasteisiin, hyvinvoinnin vahvistamiseen sekä vuorovaikutustaitojen, sosiaalisten suhteiden, työelämävalmiuksien ja työelämäyhteyksien kehittämiseen.

Koulutuksen aikana opiskelijat perehtyvät mm. itsetuntemukseen, itsetuntoon ja tunnetaitoihin sekä arjen haasteista selviytymiseen työelämää tai opiskelua ajatellen. Pyrimme tukemaan opiskelijaa omien vahvuuksien tunnistamisessa. Aktiiviseen elämään -koulutus perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen, jonka mukaan jokainen ihminen on arvokas.

Kunkin opiskelijan lähtökohdat otetaan huomioon. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan yksilöllinen suunnitelma. Opetuksessa hyödynnetään opiskelijoiden aiempaa osaamista.

Keskeiset sisällöt: 
- voimavarat ja osaaminen
- oppimistavat ja opiskelu
- tietotekniikan päivitys
- sosiaaliset taidot
- työelämän vuorovaikutus
- suunta tulevaisuuteen

Vastuukouluttajana toimii VTM Taina Luukkanen. Hänellä on yli 10 v. kokemus uravalmennuksista erityisesti viestinnän näkökulmasta.

Hakuaika 1.10.2018 saakka

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä taustakoulutusta. Voit täyttää hakulomakkeen nettisivullamme olevan linkin "Lähetä hakemus tästä" -kautta. Voit tilata hakulomakkeen myös opiston toimistosta.

Hinta
- opetus 45 €/viikko
- täysihoito 59 €/opiskeluviikko ma-pe, sis. majoituksen omin liinavaattein 2 hh ja ruokailut
- ruokailut ei-majoittuville 24 €/opiskeluviikko, sis. lounaat ja päiväkahvit

Tiedustelut Perheniemen opiston toimistosta, opisto@perheniemi.com, p. 05 7574 100

Koulutus toteutetaan lähiopiskeluna maanantaista perjantaihin. Opiskelukustannukset laskutetaan kuukausittain. Opiskeluun voi hakea KELAn opintotukea tai työvoimaviranomaiselta voi tiedustella mahdollisuutta opiskella työttömyysetuudella.

Alkaa

Päättyy

Laajuus

20 op

Lähetä hakemus tästä