« Takaisin

Hengityksestä avaimia kehossa tuntuviin jännityksiin ja lukkoihin

Hengitys on tärkeä psykofyysinen menetelmä. Se auttaa stressin hallinnassa ja kehon yleisen jännittyneisyyden rauhoittamisessa sekä monenlaisiin tilanteisiin liittyvän sosiaalisen jännityksen lieventämisessä. Hengityksen tarjoamista avaimista hyötyy jokainen, ja niitä voidaan käyttää avuksi esim. astmaan ja hyperventilaatioon liittyen.

Yksilöllinen tapa hengittää muodostuu, kun tunneherkkä pallea reagoi elämän eri olosuhteissa lapsuudesta nykyisyyteen asti. Hengittäminen on kehon omaa rukousta. Sen eri vaiheet kertovat symbolisesta kielestä, armon ja elämän lahjan vastaanottamisesta ja vaikeudesta ottaa vastaan. Kurssilla opitaan hengittämisen tapoja ja niiden rauhoittavaa vaikutusta.

Viikonlopun aikana pääset etsimään avaimia psykofyysisiin lukkoihin ja jännityksiin sekä saat välineitä myös omaan auttamistyöhösi.

Kouluttajana toimii Merja Harju, joka on fysioterapeutti ja liikuntakasvatuksen kandidaatti. Hänelle on tärkeää myös kehon hengellinen olemus. Merja opettaa aiheesta maanläheisesti sekä luentojen että toiminnallisten harjoitteiden keinoin.

Viikonlopun kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14 sisältäen yhteensä 15 opetustuntia.

Lämpimästi tervetuloa!

Hinta:

Opetus 138 €
Täysihoitopaketti 74 € sis. majoituksen 2 hh ja ruokailut
Ruokailupaketti ei-majoittuville 27 € sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Voit ilmoittautua tämän sivun kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai puhelimitse opiston toimistoon p. 05 7574 100 (ark. 10-15). Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. 

Lisätiedot Perheniemen opiston toimistosta.

Alkaa

Päättyy

Hinta

138 €

Laajuus

15 t