« Takaisin

Hengityksestä avaimia psykofyysisiin lukkoihin ja jännityksiin

Hengitys on tärkeä psykofyysinen menetelmä. Se auttaa stressin hallinnassa ja kehon yleisen jännittyneisyyden rauhoittamisessa sekä monenlaisiin tilanteisiin liittyvän sosiaalisen jännityksen lieventämisessä. Hengityksen tarjoamista avaimista hyötyy jokainen, ja niitä voidaan käyttää avuksi esim. astmaan ja hyperventilaatioon liittyen.

Yksilöllinen tapa hengittää muodostuu, kun tunneherkkä pallea reagoi elämän eri olosuhteissa lapsuudesta nykyisyyteen asti. Hengittäminen on kehon omaa rukousta. Sen eri vaiheet kertovat symbolisesta kielestä, armon ja elämän lahjan vastaanottamisesta ja vaikeudesta ottaa vastaan. Kurssilla opitaan hengittämisen tapoja ja niiden rauhoittavaa vaikutusta.

Viikonlopun aikana pääset etsimään avaimia psykofyysisiin lukkoihin ja jännityksiin sekä saat välineitä myös omaan auttamistyöhösi.

Kouluttajana toimii Merja Harju, joka on fysioterapeutti ja liikuntakasvatuksen kandidaatti. Hänelle on tärkeää myös kehon hengellinen olemus. Merja opettaa aiheesta maanläheisesti sekä luentojen että toiminnallisten harjoitteiden keinoin.

Viikonlopun kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14 sisältäen yhteensä 15 opetustuntia.

Lämpimästi tervetuloa!

Hinta:

Opetus 138 €
Täysihoitopaketti 69 € sis. majoituksen 2 hh ja ruokailut
Ruokailupaketti ei-majoittuville 24 € sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Perheniemen opiston verkkosivujen kautta kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai opiston toimistoon puh. 05 7574 100, opisto@perheniemi.com.

Lisätiedot Perheniemen opiston toimistosta.

Alkaa

30.11.2018

Päättyy

2.12.2018

Laajuus

15 t

Ilmoittaudu tästä