« Takaisin

Huovutettu taulu

Huovuta unelmasi tai muistosi tauluksi tuomaan ilo arkeesi!

Onko sinulla unelma tai muisto, jonka haluaisit säilyvän mielessäsi? Se voi olla maisema, joka on sinulle rakas ja johon haluaisit mielessäsi palata tai jotain muuta, minkä haluaisit tulevan uudella tavalla esille. 

Tällä kurssilla valmistamme taulun huovuttamalla. Villojen väreillä ja pehmeydellä voi ikään kuin maalata erilaisia sävyjä ja laveerauksia esiin. Villa antaa mahdollisuuden leikkimielisyydelle, ja voit nostaa kuvasta esiin yksityiskohtia ja asioita tuoden työhön elävyyttä ja kolmiulotteista näkökulmaa. 

Voit ottaa mukaan ideakuvan tai lähteä spontaanisti toteuttamaan sillä hetkellä mielessäsi olevaa ajatusta. Tekniikkana on neulahuovutus ja osittain märkähuovutus halutusta lopputuloksesta riippuen. Ennestään ei tarvitse osata huovuttaa, tärkeintä on avoin mieli ja tekemisen ilo!

Jokaisessa ihmisessä on luovuutta, joka näkyy omanlaisena tapana ilmaista itseään. Tarvitaan hitunen heittäytymistä, pieni askel uskallusta ja halu kokeilla uutta. Kokeillaan yhdessä millaisiin lopputuloksiin kesäinen Perheniemen idylli meitä inspiroi. Tarjolla on upeat puitteet luovuudelle!

Kurssille ilmoittautuneille lähetetään kurssikirjeen mukana tarkempia tietoja ja valmistautumisohjeita.

Ohjaajana toimii artesaani Anni Haikarainen.
Kurssi alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 14 sisältäen 32 opetustuntia.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
Kurssi on peruttu.

Hinta:

Opetus 185 €
Täysihoitopaketti 150 (sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 70 € (sis. aloituskahvin, lounaat ja päiväkahvit)

Olet lämpimästi tervetullut!

Alkaa

Päättyy