« Takaisin

Huovuta vanhasta uutta - huovutettu huivi

Anna vanhalle huiville uusi ilme ja elämä!

Valmistaudu syksyyn huovuttamalla itsellesi huivi tai kaksi sekä niiden seuraksi sopivat somisteet, esimerkiksi kukka tai syksyinen lehti, jotka voit liittää osaksi huivia tai käyttää sellaisenaan piristämään asukokonaisuuksia.

Kaapit ja kirpputorit pursuavat vanhoja huiveja, jotka odottavat käyttöönottoa. Tällä kurssilla on tarkoitus antaa vanhalle huiville uusi elämä ja uusi raikas ilme. Voit ottaa mukaan oman vanhan huivisi tai ostaa opettajalta kierrätyshuivin.

Kurssilla pääset oppimaan myös, miten valmistetaan villalangoista huivi pesukonehuovutuksena. Ottamalla omat langat mukaan, kurssin aikana on mahdollisuus valmistaa myös lankahuivi itselle. Ei tarvitse osata huovuttaa, tekniikat opetetaan kurssilla. Tarkemmat valmistutumisohjeet lähetetään kurssille ilmoittautuneille kutsukirjeen mukana. Tärkeintä on avoin mieli ja tekemisen ilo! Kokeillaan yhdessä millaisiin lopputuloksiin kesäinen Perheniemen idylli meitä inspiroi, ainakin tarjolla on upeat puitteet luovuudelle. Ja luovuushan on yksi tapa ilmaista itseään ulospäin.

Tarvitaan hitunen heittäytymistä, pieni askel uskallusta ja halu kokeilla uutta. Siitä on Perheniemen kesäinen huovutus kurssi tehty. Loppu onkin sitten kiinni teistä eli kipin kapin ilmoittautumaan kurssille. Olet lämpimästi tervetullut!

Kurssin ohjaajana toimii artesaani Anni Haikarainen
Kurssi alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 14 sisältäen 32 opetustuntia.

Kurssi on peruttu.

Hinta:

Opetus 185 €
Täysihoitopaketti 150 (sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 70 € (sis. aloituskahvin, lounaat ja päiväkahvit)

Alkaa

Päättyy