« Takaisin

Valokuvin ja sanoin - kohti parempaa itsetuntemusta

Usein jokin puoli itsestä on voinut jäädä taka-alalle ja sydämen unelmat ovat saattaneet saada sammalpeitteen. Arjen kiire ja elämän kuormat etäännyttävät meidät joskus omista haaveistamme ja sisimmästämme. Elämän tarkoitus ja mielekkyys voivat olla kateissa. Jos kuulostaa tutulta, kenties sinun on aika lähteä viettämään laatuaikaa oman itsesi kanssa ja tutustua hiukan paremmin siihen mahtavaan tyyppiin, joksi Jumala juuri sinut loi.

Kurssilla tutustutaan kaikkein läheisimpään ihmiseen – omaan itseen

Löytöretkiä omiin erilaisiin puoliin ja hauraisiin haaveisiin tehdään voimauttavan valokuvauksen ja kirjallisuusterapian menetelmin. Kurssilla työskennellään sekä itsenäisesti, pareittain että yhdessä koko ryhmän kanssa. Tervetuloa siis viikon kestäville taidetreffeille itsesi, kurssiryhmän ja Jumalan kanssa kauniin Perheniemen kesäisiin maisemiin!
Kuvaamiseen riittää kännykkäkamera, eikä erityistä osaamista tarvita.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Minna Ahtiainen, filosofian maisteri, sosiaalikasvattaja ja voimauttavan valokuvauksen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus opetustehtävistä.

Kurssin aikataulu

Ohjattua toimintaa on maanantaina klo 12.30–19, tiistaista torstaihin klo 9–16.30  ja perjantaina klo 9–14. Kurssin opetus alkaa maanantaina klo 12.30, ennen sitä on lounas. Opetus päättyy perjantaina klo 14 ja sen jälkeen juodaan päätöskahvi/-tee. 

Kurssin hinta

  • Opetus 185 €
  • Täysihoitopaketti 170 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut)
  • 1 hh varattavissa 68 € lisämaksusta
  • Ruokailupaketti ei-majoittuville 79 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)

Ilmoittaudu 3.7. mennessä

Varaa paikkasi viimeistään 3.7. täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake tai soittamalla opiston toimistoon p. 05 757 4100, opisto@perheniemi.com. Opiston toimistosta saat myös lisätietoja.  

Lämpimästi tervetuloa!

Alkaa

7.8.2023

Päättyy

11.8.2023

Laajuus

30 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä