« Takaisin

Vegaaniruuanvalmistus ja kotimaiset erikoiskasvikset -koulutus

Ajankohtainen täydennyskoulutus ammattikeittiöosaajille ja muille ruuanvalmistuksen perustaidot omaaville henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan vegaanisesta ruuanvalmistuksesta ja kotimaisista erikoiskasveista käytännönläheisesti.

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistuja tuntee vegaaniruokavalion erityispiirteet ja osaa hyödyntää monipuolisesti kasviproteiinin lähteitä ruuanvalmistuksessa sekä koostaa täysipainoisia vegaanisia aterioita. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on myös tietoa kotimaisista erikoiskasveista ja niiden käytöstä ruuanvalmistuksessa ja hän osaa hyödyntää niitä myös erityisruokavaliota noudattaville asiakkaille.   

17.10.2022 Vegaaniruuanvalmistus klo 9.00-15.00

Koulutuspäivään sisältyy teoriaosuus (n. 2 h), jossa käydään läpi vegaaniruokavalion erityispiirteet, vegaanisessa ruuanvalmistuksessa ja leivonnassa huomioitavia asioita ja tutustutaan erilaisiin kasviproteiinin lähteisiin. Teoriaosuuden jälkeen valmistetaan monipuolisesti erilaisia vegaanisia ruokia ja leivonnaisia.

18.10.2022 Kotimaiset erikoiskasvit klo 9.00-15.00

Koulutuspäivän teoriaosuudessa (n. 2 h) käydään läpi kotimaisia erikoiskasveja (mm. öljyhamppu, tattari, kvinoa, speltti, kumina, makealupiini ja härkäpapu), niiden ominaisuuksia ja käyttöä ruuanvalmistuksessa ja leivonnassa. Teoriaosuuden jälkeen erikoiskasveista valmistetaan monipuolisesti ruokia ja leivonnaisia.

Kouluttaja: ruoka-asiantuntija, ETM Hannele Veteli
Koulutuksen hinta: 235 €, sisältää ruokailut
Majoittuminen: kahden hengen huoneessa 17 €, yhden hengen huoneessa 34 €

Opistolle on mahdollista saapua edellisenä iltana (+ 17 €).

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen  26.9.2022 mennessä nettisivuillamme kohdasta "Lähetä ilmoittautuminen tästä" tai opiston toimistoon p. 05 7574 100, opisto@perheniemi.com

 

Alkaa

Päättyy

Laajuus

12 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä