« Takaisin

Matkalla -kirjoittajakurssi

Tämän kurssin aikana kuljetaan menneessä – tässä hetkessä – tulevassa.

Kurssilla kokeillaan kirjoittamista hoitavana ja lepoa tuottavana keinona; kirjoittaminen voi tutkitusti lieventää stressiä ja auttaa purkamaan vaikeita tunteita.

Kirjoittamisen kautta
  • voit löytää itsestäsi jotain uutta, voimavaroja, kokemuksia, havaintoja, toiveita – intuitiivinen kirjoittaminen voi auttaa oivaltamaan jotain uutta itsestäsi
  • voit oppia tavan käsitellä tunteitasi 
  • voit löytää keinon hyödyntää kirjoittamista jatkossakin työssä ja vapaalla


Kurssilla tehdään runsaasti erilaisia kirjoitusharjoituksia, herätellään luovuutta, hullutellaankin ja välillä mennään ehkä myös syvälle muistioihin.  Apuna käytetään erilaisia valmiita tekstejä, tarinoita, Raamatun tekstejä, kortteja ym. Lisäksi voit halutessasi kokeilla kirjoittamista ja kuvataidetta.

Viikonlopun aikana voit itse päättää miten paljon haluat jakaa tekstejäsi muiden kanssa. Halutessasi voit lukea tekstiäsi tai jakaa kirjoittamisen herättämiä tunteita ja ajatuksia.  

Kurssi sopii kaikenikäisille kirjoittajille ja myös vasta-alkajille. Mukaan tarvitset vain avoimen mielen, vihkon ja kynän. Mitään erityistä kirjoittajakokemusta sinulla ei tarvitse olla. 

Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14 sisältäen 15 tuntia ohjattua toimintaa.  

Ohjaajina toimivat Katja Köykkä ja Ulla Dahlen.

 Ulla Dahlen on terapeuttisen sielunhoidon kouluttaja, kirjailija ja terapeutti. Ullalta ilmestyneitä kirjoja ovat Hoitava seurakunta – hoitava sielunhoito (Aikamedia 2015), Silvottu sielu (Aikamedia 2017) ja Haavoittava, hoitava perhe (Aikamedia 2022). Vapaa-aikana hän nauttii luonnosta, lukemisesta ja liikunnasta.

Katja Köykkä on taustaltaan terveydenhoitaja, työnohjaaja (STORy, Help ry), KM (aikuiskasvatus) aikuiskouluttaja, työnohjaaja.  Hän on opiskellut kirjoittamista osana yliopistotutkintoaan.  Katja ymmärtää elämää parhaiten kirjoittamalla ja ihmisten tarinoita kuunnellen. Hän kirjoittaa osana työtehtäviään blogeja, artikkeleja ym. Pitkä matka tähän hetkeen -  esikoisteos ilmestyi 2018 (Aikamedia).  

     
Ulla Dahlen                                   Katja Köykkä

Kurssiviikonlopun hinta:

Opetus 184 €
Täysihoitopaketti 84 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja kaikki ruokailut)
Yhden hengen huoneesta lisämaksu 34 € (varausjärjestyksessä)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 32 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit/-teet)

Ilmoittautuminen 20.1.2023 mennessä tällä sivulla "Lähetä ilmoittautuminen tästä" -linkin kautta, puh. 05 7574100 tai opisto@perheniemi.com.  

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Alkaa

3.2.2023

Päättyy

5.2.2023

Laajuus

15 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä