« Takaisin

Himmeli paperipilleistä ja jouluruusuja kranssiin - perinnettä ja nostalgiaa jouluun

Tule laskeutumaan joulun odotukseen ja valmistamaan kauniit joululahjat ja -koristeet kierrätysmateriaaleista!


Kurssilla valmistamme perinteisellä tekniikalla himmelin tai seinäkoristeen, jonka materiaalina voit käyttää mm. kirjansivuista itse valmistettuja pillejä. Himmelit voit tehdä myös järviruo’osta tai lasipilleistä. Omannäköisen himmelin koristat helmin, tupsuin, höyhenin ja vaikka kristallein.

Kauniit jouluruusut ja -tähdet valmistamme myös kierrätysmateriaalista ja somisteina voit käyttää mm. vanhojen korujen helmiä tai osia. Paperikukat sopivat kranssiin, jonka pohjan valmistamme metallilangasta, Kukkia voi käyttää myös maljakkoasetelmissa.

Lähetämme ilmoittautuneille tietoa tarvittavista materiaaleista ja työvälineistä ennen kurssia.  

Kurssi alkaa perjantaina klo 18, jota ennen on keittopäivällinen,  ja päättyy sunnuntaina klo 14 päiväjuomaan sisältäen 15 tuntia ohjattua työskentelyä. Lauantaina opetusta on klo 9-16, ja illalla on mahdollisuus osallistua vapaavalintaiseen yhteiseen ohjelmaan osallistujien toiveiden mukaan sekä rentoutua saunan lämmössä.

Opettajana toimii Maarit Liukkonen, joka on muotoilija (AMK), AmO. Hän on kannustava ja innostava opettaja, jolla on taito luoda monenlaista kaunista kierrätysmateriaalista.  

Hinta:
Opetus 95 €
Täysihoitopaketti 84 € (sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut).
1 hh varattavissa 34 € lisämaksusta (varausjärjestyksessä) 
Ruokailupaketti ei-majoittuville 32 € (sis. alkukeiton, lounaat ja päiväkahvit).

Varmista paikkasi  kurssilla ja ilmoittaudu ajoissa, viimeistään 11.11.2022 nettisivujen linkin kautta kohdasta ”Ilmoittaudu tästä” tai Perheniemen opiston toimistoon p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com.

Lisätiedot Perheniemen opiston toimistosta opisto@perheniemi.com tai p. 05 7574 100.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

 

Alkaa

25.11.2022

Päättyy

27.11.2022

Lähetä ilmoittautuminen tästä