« Takaisin

Puutyökurssi – Tee uutta tai kunnosta vanhaa

Tule kunnostamaan vanhoja huonekaluja, käyttö- ja koriste-esineitä, rakennuksen osia, esimerkiksi ovet, ikkunan karmit yms. tai valmistamaan uusia pienimuotoisia käyttö- ja koriste-esineitä ammattitaitoisen ja innostavan opettajan ohjauksessa.

Kurssilla voit toteuttaa omia ideoitasi ja mallejasi, ja opettajaltakin löytyy malleja. Voit opetella uusia tekniikoita ja puuntyöstökoneiden käyttöä. Uuteen esineeseen voit ostaa puutavaraa myös opistolta ja vaurioituneesta esineestä saat kunnostamalla vielä hyvän.

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että vanhoille tekijöille. Jokainen voi oppia uutta oman kiinnostuksensa mukaan! Kurssille voit halutessasi tuoda myös omia työvälineitä. 

Ohjaaja

Kurssin ohjaajana toimii Tarja Tuominen, innostava puualan opettaja, jolla on vahva ammattitaito.

tarja tuominen 200x puutyokurssi2

”Olen Tarja Tuominen, puuseppämestari vuodesta 1994. Opetan puutöitä aikuisille kansalaisopistossa ja koulussa nuorille 6–9 luokilla sekä ohjaan veistokerhoja 3–5 luokilla. 
Puutöiden tekeminen on mukavaa puuhaa aina huonekaluista koriste-esineisiin ja esim. leluista käyttöesineisiin. Korjaaminen ja pienimuotoinen entisöinti myös onnistuu.” 

Mikäli haluat etukäteen keskustella kurssilla tehtävään työhön ja sinne mukaan otettaviin tarvikkeisiin liittyen, voit olla yhteydessä Tarjaan sähköpostilla tuominentarja4@gmail.com.

Kurssin aikataulu

Kurssissa on kaksi jaksoa, 14.–15.4. ja 28.–29.4.2023

Kurssiviikonloput alkavat perjantaina klo 17 ja päättyvät lauantaina klo 16.00 sisältäen yhteensä 11 tuntia ohjausta/jakso.

Hinta/yksi kurssijakso

  • Kurssin hinta 95 €.
  • Täysihoitopaketti 42 €, sisältää majoituksenkahden hengen huoneessa ja kaikki ruokailut
  • Ruokailupaketti 19 €, sisältää aloituspäivällisen, lounaan ja päiväjuoman
  • Yhden hengen huone varattavissa, lisämaksu 17 €

Lisäksi mahdolliset tarvikemaksut kurssilta ostetuista tarvikkeista

Ilmoittaudu 2.4. mennessä!

Ilmoittautuminen 2.4. mennessä nettilomakkeella tai Perheniemen opiston toimistoon, p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com, josta saat myös lisätietoja.

Alkaa

14.4.2023

Päättyy

29.4.2023

Laajuus

Kaksi kahden päivän jaksoa, yhteensä 22 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä