« Takaisin

Keskinäisen rakentumisen viikonloppu

 Terveisiin tasapainoisiin ihmissuhteisiin; kohdaten Jumalaa, itseämme ja lähimmäistämme

Kun kaipaat pysyvää rakentavaa yhteyttä ja rohkaisevaa tukea elämääsi ja palvelutehtävääsi, tämä viikonloppu on sinua varten. Se on tarkoitettu kaikille, jotka tahtovat käytännössä palvella lähimmäisiään yksilöinä, ryhmissä, seurakunnassa, työssäsi tai muussa yhteydessä. Uskomme, että Jumala itse mielihyvin auttaa meitä tässä tärkeässä, Hänen sanansa mukaisessa asiassa. (Gal. 6:2)

Koulutus järjestetään säännöllisesti 2 – 4 kertaa vuodessa. Näin tahdotaan varmistaa, että tärkeää palvelutyötä tekevät ihmiset voivat myös itse kokea yhteyttä ja saada tukea. Jokaisella kerralla käsittelyyn otetaan perustavien asioiden lisäksi uusia ja tuoreita näkökulmia.

Hinnoittelu on poikkeuksellisen edullinen, jotta mahdollisimman moni lähimmäisten rinnalla palvelutyötä tekevä ihminen voisi myös itse saada säännöllistä varustamista ja tukea, samalla virvoittuen yhteydestä.

Seuraavassa Keskinäisen rakentumisen viikonlopussa marraskuussa tulet saamaan eväitä ja uusia näkökulmia ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen liittyen. Koemmeko toisinaan elämämme hankalaksi joidenkin ihmisten kanssa, vaikka toisten kanssa elämä ja kanssakäyminen on mutkatonta? Tätä ja muitakin tästä teemasta nousevia kysymyksiä voimme pohtia mm. yhteisessä paneelikeskustelussa. Saat myös kuulumisia siitä mitä Lähellä ihmistä –palvelutyössä on meneillään, ja Sinulle joka koet kutsumusta palvella pienryhmänohjaajana, voit kuulla kokeneilta ryhmänohjaajilta terveisiä ja saada vahvistusta kutsumukseesi. Keidaskohtaamisista voit valita mieleisesi ja elämäntilanteeseesi sopivan teeman. Keskinäinen rakentuminen vahvistuu viikonlopun aikana myös Sanan ja sävelen voimin, ja kaikki tämä levollisuudesta käsin. Tule mukaan kokemaan, olemaan ja vastaanottamaan - tämä on Sinua varten!

Mukana palvelemassa ovat mm. Jouni ja Pirjo Anttila, Brita ja Timo Pokki, Maria Saukkola sekä Marianne ja Petri Välimäki. Meidän lisäksemme kaikki osallistujat yhdessä antavat myös oman merkittävän panoksen tähän viikonloppuun, sillä ohjelma on rakennettu vuorovaikutteiseksi meitä kaikkia varten!

Tämän kerran erityisaiheet:
- Kiitos kun saan tässä olla
- Vuorovaikutus rasite ja rikkaus!
- Askeleita terveisiin, tasapainoisiin ihmissuhteisiin
- Yhdistävä paneelikeskustelu – kysymyksiä, vastauksia, oivalluksia!
- Lähellä ihmistä –palvelutyön pienryhmät – toivon välittäjinä elämässä
- Kolme kohtaamiskeidasta katettuna – katso ohjelmasta tarkemmat tiedot
- ”Että he yhtä olisivat” – Sanan peruskalliolta kutsuttuina terveeseen yhteyteen

Tarkempaan ohjelmaan voit tutustua klikkaamalla tästä: Ohjelma - Terveisiin tasapainoisiin ihmissuhteisiin; kohdaten Jumalaa, itseämme ja lähimmäistämme

Hinta:
128 euroa täyshoito (sis. opetus, majoitus ja ruoka), josta alennus -15% seuraaville ryhmille:
- Perheniemessä aiemmin pitkään koulutukseen osallistuneille
- Lähellä ihmistä – kriisi- ja kasvuryhmän ohjaajina toimiville

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua opiston verkkosivustolla kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai p. 05 7574 100.

Tiedustelut: p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com

Alkaa

23.11.2018

Päättyy

25.11.2018

Ilmoittaudu tästä