« Takaisin

Lähellä ihmistä - Keskinäisen rakentumisen viikonloppu I

Kun kaipaat pysyvää rakentavaa yhteyttä ja rohkaisevaa tukea elämääsi ja palvelutehtävääsi, tämä viikonloppu on Sinua varten. Se on tarkoitettu kaikille, jotka tahtovat käytännössä palvella lähimmäisiään yksilöinä, ryhmissä, seurakunnassa, työssäsi tai muussa yhteydessä. Uskomme, että Jumala itse mielihyvin haluaa auttaa meitä tässä tärkeässä, Hänen sanansa mukaisessa asiassa. (Gal. 6:2)

Keskinäisen rakentumisen viikonloput järjestetään säännöllisesti kaksi kertaa vuodessa. Nämä ovat samalla myös osana Lähellä ihmistä – Kriisi- ja kasvuryhmän ohjaajien koulutuksen kokonaisuutta. Näin tahdotaan varmistaa, että tärkeää palvelutyötä tekevät ihmiset voivat myös itse kokea yhteyttä ja saada tukea. Jokaisella kerralla käsittelyyn otetaan perustavien asioiden lisäksi uusia ja tuoreita näkökulmia. Hinnoittelu on poikkeuksellisen edullinen, jotta mahdollisimman moni lähimmäisten rinnalla palvelutyötä tekevä ihminen voisi myös itse saada säännöllistä varustamista ja tukea, samalla virvoittuen yhteydestä.

Seuraavassa Keskinäisen rakentumisen viikonlopussa toukokuussa katsotaan eteenpäin; Jumala luo uutta! Kesää kohti kuljetaan, voimavaroja elämämme matkalta tutkitaan ja uusia löytöjä oivalletaan. Ammennetaan armon lähteestä Sanan lupauksia matkaevääksi. Varjoista valoon ja vapauteen! – kuten Sinut on kutsuttu.

Lähellä ihmistä –ryhmänohjaajille sekä ryhmänohjauksesta kiinnostuneille on omat keidaskohtaamisten hetket. Sinulle joka koet kutsumusta palvella pienryhmänohjaajana, voit kuulla kokeneilta ryhmänohjaajilta terveisiä ja saada näin vahvistusta kutsumukseesi. Jaetaan kokemuksia ja iloitaan yhteydestä!

Levollisuudesta kumpuaa luovuus, jossa saamme kokea kuinka Jumala luo uutta Sinussa ja minussa. Niinpä levolle ja hiljentymiselle on erityisesti varattu tilaa tämän viikonlopun aikana. Lauantai-iltana Hanna Ekolan runot ja laulut kutsuvat meitä yhteen keväisen illan viettoon.

Tule mukaan kokemaan, olemaan ja vastaanottamaan - tämä on Sinua varten!

Mukana palvelemassa ovat mm. Jouni Anttila, Outi Heinola, Maria Saukkola sekä Marianne ja Petri Välimäki. Meidän lisäksemme kaikki osallistujat yhdessä antavat myös oman merkittävän sisällön tähän viikonloppuun, sillä ohjelma on rakennettu vuorovaikutteiseksi meitä kaikkia varten!

Katso päiväkohtaisesta ohjelmasta kurssin yksityiskohtaisemmat tiedot.

Hinta:
133 € täyshoito (sis. opetus, majoitus ja ruoka), josta alennus -15% seuraaville ryhmille:
- Perheniemessä aiemmin pitkään koulutukseen osallistuneille
- Lähellä ihmistä – kriisi- ja kasvuryhmän ohjaajina toimiville

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
Viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua tällä sivulla kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai opiston toimistoon p. 05 7574 100.

Katso myös tulevat Lähellä ihmistä -ryhmänohjaajille suunnatut kurssiviikonloput:

Lähellä ihmistä - Kriisi- ja kasvuryhmän ohjaajien peruskoulutus II
Lähellä ihmistä - Keskinäisen rakentumisen viikonloppu II

Alkaa

Päättyy