« Takaisin

Sovintoon suhteessa äitiin

Kiintymyssuhde äidin kanssa on voinut olla alusta asti turvallinen tai turvaton. Entä jos on jäänyt ilman äidin hyväksyntää ja tukea? Mitkä jalanjäljet se on jättänyt käsitykseen itsestä, ihmissuhdetaitoihin tai jumalasuhteeseen? Miten päästä mielen sovintoon äiti-suhteessa, vaikka äidin ikävä ei koskaan inhimillisellä tasolla täyttyisi?

Koulutuksessa tutustutaan äiti-suhteen vaikutukseen elämässä ja ihmissuhteissa. Tavoitteena on, että osallistuja tunnistaa äiti-suhteen vaikutuksen elämään, vuorovaikutussuhteisiin sekä jumalasuhteeseen. Hän ymmärtää, että suhde äitiin voi olla sekä elämän voimavara ja resurssi että varjo ja hankalien tunteiden aiheuttaja. Osallistuja tunnistaa keinoja äiti-suhteen aiheuttamien kipujen käsittelemiseen. Sielunhoidollinen viikonloppu on tarkoitettu sekä sielunhoitotyötä tekeville että omaa täyttymätöntä äidin ikävää työstäville. 

Työskentelytapoina ovat alustukset, henkilökohtainen ja yhteisöllinen työskentely sekä rukous. Sielunhoitoterapeuttien tiimi palvelee sielunhoitajina.

Kouluttajana Saara Kinnunen, joka on psykoterapeutti ja toiminut perheneuvojana Vaasan seurakuntayhtymän perheasian neuvottelukeskuksessa. Hän kirjoittanut kirjan Äidin ikävä sekä useita perhettä, kasvatusta, ihmissuhteita ja sielunhoitoa käsitteleviä kirjoja.

Viikonloppukurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14 sisältäen 15 opetustuntia. Osallistuminen edellyttää kokoaikaista mukanaoloa.

Hinta:
Opetus 138 €
Täysihoitopaketti 74 € (sis. majoituksen 2-3 hh ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 27 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)

Ilmoittautuminen kaksi viikkoa ennen kurssin alkua tällä sivulla kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai Perheniemen opiston toimistoon, p. 05 7574 100.

 

 SetWidth300 Kinnunen Saara email2
Saara Kinnunen

 

Alkaa

28.8.2020

Päättyy

30.8.2020

Lähetä ilmoittautuminen tästä