« Takaisin

Sovintoon hankalien tunteiden kanssa

Joskus elämän tekee raskaaksi epäsopu omien tunteitten kanssa. Hankalat tunteet vievät voimia. Haluaisimme elää aidompaa elämää, mutta paha olo tai tukkoiset tunteet sitovat.

Tunteet ovat Jumalan luoma "antennijärjestelmä", joka kertoo mitä meille kuuluu. Tunteet vaikuttavat elämäämme yllättävän paljon. Hankalia tunteita ei voi hallita käskemällä tai komentamalla. Tunteiden torjuminen saa aikaan pahaa jälkeä. Siksi tunne-elämän tervehtyminen on yksi hyvinvointimme avain.

Hankalien tunteiden kohtaamisen peruslähtökohtia  ovat kaipaukset ja pettymykset. Niihin lähdemme tutustumaan tässä viikonlopussa. Saamme havaita, että pettymyksien kohtaaminen voi johtaa syvempään Jumalan tuntemiseen.

Viikonlopun tavoitteena on oppia ymmärtämään tunnemekanismejamme, tunnistaa tunnelukkoja, kohdata hankalia tunteita, kuulostella Jumalan luomissunnitelmaa tunteidemme alueella, oppia ymmärtämään tunteiden viesti, tutustua Jumalan tunteisiin ja suuntautua kohti tunne-elämän tervehtymistä ja kohti aidompaa tunne-elämää, minkä Jumala on meille alunperin tarkoittanut.

Viikonloppu tarkoitettu henkilökohtaisesta työskentelystä kiinnostuneille ja sielunhoitotyötä tekeville. Osallistuminen edellyttää kokoaikaista mukanaoloa.

Kouluttajina Saara Kinnunen ja sielunhoitoterapeuttien tiimi.

Saara Kinnunen on psykoterapeutti ja on toiminut perheneuvojana Vaasan seurakuntayhtymän perheasian neuvottelukeskuksessa. Hän kirjoittanut lukuisia perhettä, kasvatusta, ihmissuhteita ja sielunhoitoa käsitteleviä kirjoja. Sovintoon elämän kanssa-kirja  myötäilee viikonlopun teemoja.

Työskentelytapoina alustukset, henkilökohtainen ja yhteisöllinen työskentely sekä rukous.

Osallistujia pyydetään tekemään netissä tunnelukkotesti. Löytyy www.tunnelukkosi.fi. Saat tietää, millä alueella omat työstettävät tunnelukot ovat.

Mahdollisuus vertaistukeen ja esirukoukseen. 

Katso viikonlopun ohjelma tästä:  Ohjelma-Sovintoon-hankalien-tunteiden-kanssa.pdf

Hinta:
Opetus 138 €
Täysihoitopaketti  69  € (sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 25 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
Viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Nettisivujen ilmoittautumislomakkeen voi täyttää kohdassa "Ilmoittaudu tästä".

Tiedustelut joko p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com.

Katso koulutuksen peruutusehdot tästä.

SetWidth300 Kinnunen Saara email

Alkaa

Päättyy