« Takaisin

Elämäni värit - kuvataideterapeuttinen viikko

Haluaisitko saada uutta näkökulmaa elämääsi, vahvistaa voimavarojasi ja saada tukea toivomiisi muutoksiin? Ota kesäinen viikko itsellesi ja tule kauniiseen Perheniemeen voimaantumaan sekä tekemään löytöretki omaan itseesi kuvataideterapeuttisen viikon aikana.

Elämäni värit -viikolla käytämme menetelmänä ratkaisukeskeisiä kuvataideterapeuttisia keinoja. Teemme matkan oman elämämme laaksoihin ja kukkuloille värien kanssa. Mukaan saat uudenlaisia eväitä, joilla matkasi taittuu toivomaasi elämää kohti. Vaikka emme aina voi valita olosuhteita, voimme vaihtaa asennettamme. 

Kuvallinen työskentely toimii siltana tietoisen ja tiedostamattoman välillä

Kuvallinen työskentely on moniulotteinen tapahtuma, joka kehittää itseilmaisua, lisää itsetuntemusta, helpottaa yhteyden saamista omiin tunteisiin, vahvistaa voimavaroja, antaa tukea toivottuihin muutoksiin ja auttaa löytämään ratkaisun avaimia elämän lukkoihin. Maalatessaan voi harjoitella asioita, joita ei vielä muuten uskaltaisi tehdä. Esimerkiksi omien rajojen tunnistaminen ja vahvistaminen ensin paperilla, helpottaa rajojen asettamista myös käytännössä. Kuvat toimivat kuin peileinä, joiden kautta ihminen voi nähdä itsensä ja elämänsä uudella tavalla. Kuvien tekemisen kautta ihminen voi tavoittaa todellisuuden sellaisia puolia, jotka ilman kuvaa jäisivät tavoittamatta. Myös ryhmässä jakaminen ja vertaistuki ovat vahvistavia kokemuksia. Sään salliessa voimme nauttia ulkona työskentelystä ja Perheniemen idyllisistä maisemista.

Taiteellisia lahjoja tai aikaisempaa kokemusta ei tarvita, utelias mieli ja löytöretkeilijän asenne riittävät!

Kurssi alkaa maanantaina klo 14 ja päättyy perjantaina klo 14 sisältäen 30 ohjattua tuntia.

Kurssin ohjaaja

satu orvokki remes 180x213

Kurssin ohjaajana toimii Satu-Orvokki Remes, joka on LI-sielunhoitoterapeutti, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

Viikonlopun hinta

  • Opetus 220 €
  • Täysihoitopaketti 170 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut) 
  • 1 hh varattavissa 68 € lisämaksusta (varausjärjestyksessä)
  • Ruokailupaketti ei-majoittuville 79 € (sis. aloituskahvin/-teen, lounaat ja päiväkahvit/-teet)

ilmoittaudu 17.7. mennessä

Ilmoittaudu ajoissa, ryhmään voidaan ottaa enintään 10 osallistujaa.  Varaa paikkasi viimeistään 17.7. täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake tai soittamalla opiston toimistoon p. 05 757 4100, opisto@perheniemi.com. Opiston toimistosta saat myös lisätietoja.  

Tartu tilaisuuteen ja tule Perheniemeen, olet lämpimästi tervetullut!

Alkaa

14.8.2023

Päättyy

18.8.2023

Laajuus

30 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä