« Takaisin

Rukousmusiikkia leiritulilla – Juhani Aaltosen mestarikurssi

Rukousmusiikki on armoa ja totuutta. Se sisältää sydämen tunteet ja Pyhän Hengen kuuntelun. Se voi itkeä ja valittaa. Se voi leikkiä ja riemuita. Se voi seurailla tuttua melodiaa tai nousta siitä improvisaatioon kuin savu kytevästä kaskesta. Yhteisessä rukoussoitossa kuunnellaan rakkauden kolmoiskäskyn suunnissa - Jumalaa, lähimmäistä ja itseä. Jokaisella on vuoronsa, ja kuuntelu on tärkeä osa.

 Mestarikurssilla opitaan sekä kuuntelemalla, että yhdessä soittamalla. Mestarikurssille tuleva osaa soittaa, mutta haluaa oppia lisää. Hän voi olla ammattilainen tai harrastaja, mutta sydän kaipaa enemmän ja Henki vetää syvemmälle.

 Juhani Aaltonen on musiikin mestari – taituri, joka on saavuttanut maailman mainetta, mutta jolle soitto nykyisin on useimmiten rukousta – sydämen Mestarin kuuntelua. Junnu kuvaa rukoussoittoa esim. näin: ”rukouksessa musiikin kuoren täytyy mennä rikki”.

 Juhani “Junnu” Aaltonen (s. 1935) on yksi suomalaisen jazzmusiikin merkittävimmistä tenorisaksofonisteista ja huilisteista. Monipuolisuus on aina ollut Aaltosen musiikillisen historian ja ilmaisun ydin, mikä yhdistyessään voimakkaaseen ja puhuttelevaan lataukseen sekä intensiiviseen soittotyyliin on vanginnut kuulijoita vuodesta toiseen. (www.jazzfinland.fi)

 Juhani Aaltonen on jakanut soittajille luovuutensa perintöä sekä sekulaareissa että hengellisissä piireissä. 

Kurssi alkaa torstaina klo 12.30 ja päättyy perjantaina klo 16.30.  

 Hinta:

  • 96 € täysihoitopaketti to-pe: majoitus 2-4 hh omin liinavaattein sekä kaikki ruokailut
  • 86 € ilman majoitusta (lounaat, päiväkahvit/-teet sekä torstai-illan päivällisen)
  • Mikäli osallistut myös Ylistyksen leiritulille, maksu yhteensä on 186 € täysihoidolla tai 170 € ilman majoitusta sekä ilta- ja aamupaloja. 

 Mestarikurssille osallistuvien toivotaan jatkavan Ylistyksen leiritulilla  viikonlopun ajan. 

 Hakeminen 15.7.2018 mennessä.

 Voit hakea kurssille internetsivujen hakulomakkeella, jonne pääset klikkaamalla "ilmoittaudu tästä" sivun yläosassa.  

 Lisätiedot käytännön asioissa opisto@perheniemi.com tai 05 7574 100. Kurssin sisältöä koskevat lisätiedot juhani.aaltonen@dlc.fi

 

 

Alkaa

Päättyy

Hinta

96 € täysihoidon kanssa, 86 € ilman majoitusta

Viimeinen ilmottautuminen

15.7.2018 mennessä

Ilmoittaudu tästä