« Takaisin

Ylistyksen leiritulilla Aaltosten tyyliin – taidetta, tiedettä ja parantumista

Ylistys on avointa Jumala-suhteeseen asettumista ja siinä viipymistä. Siinä rakkauden virta täyttää ihmisen rakastettuna olemisen maljaa tuottaen muutosta kohti Jeesuksen kaltaisuutta. Malja vuotaa yli erilaisin luovuuden kielin, mutta musiikista Jumala pitää erityisesti. Kokonainen psalmien kirja on omistettu sille.  Musiikki on  hoitavaa myös ihmisen sydämelle, aivoille ja koko keholle – ja se innoittaa myös  luovuutta.

 Junnu Aaltonen on arvostettu muusikko – ”grand old man” – sekä jazzpiireissä, että seurakunnissa. Sydämeltään hän on Raamatun opettaja, mutta myös haavoitettu, koeteltu ylistäjä, jonka Jumala on hionut virittämään palavaksi nuorempien sydämiä. Riitta ja Junnu Aaltonen toimivat leirin ”kipinämikkoina”. Leirin musiikkiosuuksissa harjoitellaan olemaan ja lepäämään niin, että sydämet uskaltavat avautua vastaanottamaan rakkautta Jumalan sydämeltä. Opetellaan Jumalan, itsen ja yhteisön kuuntelua Junnun ja Riitan johdolla.

 Taidetta tulee leirille jokaisen osallistujan mukana. Olemme kukin tavallamme musiikin, tanssin, maalaamisen, kuvan tekemisen, draaman ja runoilun ammattilaisia, harrastajia tai ainakin aloittelijoita. Ohjelmassa voi olla luovuutta virittäviä yhteissoittoja, alustuksia, keskusteluja, opetusta jne.  Musiikki tulee olemaan sekä rukousta, että ylistystä. Tutut melodiat tulevat virtaamaan improvisaatioon ja takaisin tuttuun luoden uutta Pyhän Hengen ilmestystä. 

 Tiede ja tutkiva asenne yhdessä ylistävän sydämen kanssa, tuovat kunniaa Jumalalle.  Leirillä harjoitamme tutkivaa asennetta: Jumalan arkin / läsnäolon kantamisen ehdot kiinnostavat, samoin aivotiede, musiikkitiede, kehollisuus, yhteyden ja kuulumisen tunteen ilmiöt, new agen haasteet, maailman kuva jne. Jumala haluaa jakaa viisauttaan monista aiheista.  Yhdistäkäämme jälleen usko ja tiede!

 Lapset osallistuvat leirille vanhempiensa siipien suojissa. Lasten ylistyspajoissa, joita on viikonlopun aikana 4-5 sukelletaan tanssin, draaman, musiikin ja kuvataiteen keinoin ylistyksen iloon ja Sanan pariin. Tervetuloa pajoihin myös vanhemmat! (Alle kouluikäinen aina vanhemman seurassa.) Lastenleirille otetaan yhteensä 20 lasta.

 Tuo mukanasi sellaiset muistiinpanovälineet, jotka tukevat sinun tapaasi merkitä muistiin sydämesi dynamiikan virtaa. Ehkä tuot päiväkirjasi tai piirustustarvikkeesi. Jos soitat, niin voit ottaa mukaan oman instrumenttisi. Ota mukaasi kokeileva, avoin mieli, joka rauhassa voi löytää uusia polkuja.

Ylistyksen leirituliviikonloppu alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00, jonka jälkeen on päätöskahvi/-tee.  

 Hinta:            

  • 130 € täysihoitopaketti, sisältää majoituksen 2-4 hh omin liinavaattein sekä kaikki ruokailut
  • 91 € ilman majoitusta, sisältää lounaat, päiväjuomat ja päivälliset
  • Mikäli osallistuu sekä Rukousmusiikkia leiritulilla -kurssille että Ylistyksen leiritulille, hinta on yhteensä 186 €  täysihoidolla tai 170 € ilman majoitusta sekä ilta- ja aamupaloja. 
  • Lapset 4-12 v puoleen hintaan ja 0-3 v. maksutta

 Ilmoittautuminen ja lisätiedot viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua joko sivun yläosassa olevan linkin kautta internetlomakkeella tai Perheniemen opiston toimistoon opisto@perheniemi.com, tai p. 05 7574 100

Alkaa

Päättyy

Hinta

130 € täysihoidon kanssa, 91 € ilman majoitusta

Ilmoittaudu tästä