« Takaisin

Ylistyksen leiritulilla – tietoa ja taiteita Jumalan läsnäolossa

Ei penkkiin kahlittu, vaan luova, älykäs, liikkuva, maalaava… leikkivä seurakunta

Ylistys on enemmän kuin musiikkia, se on aitoa ja peittelemätöntä Jumala-suhteessa olemista. Ylistys on henkilökohtaista sydämen avautumista ja totuudellista ilmaisua.  Musiikki auttaa syvemmälle. Se voi näyttää uutta itsestä tai antaa uuden näköalan Jumalasta – erityisesti improvisoitu, uusi musiikki.

Leiri mahdollistaa oman luovuuden ilmaisun. Vapauden ilmapiirissä on mahdollisuus laulaa, soittaa, tanssia, maalata, runoilla tai vaikkapa vain levätä luonnossa ja hengittää. Osallistua voi omien voimavarojen mukaan – pidetään huoli itsestä. Perheniemen aikataulujen puitteissa annamme Jumalalle tilaisuuden tehdä, mitä Hän haluaa. Sinulla on lupa tehdä samoin.

Juhani Aaltonen on kuuluisa jazz-muusikko, mutta myös 84 vuotias ylistys- ja rukousmusiikin veteraani. Hänen työnsä on saanut tunnustusta sekä sekulaarilla, että kristillisellä saralla. Eläkeläisen tahti on edelleen huikea. Konserttireissuja on yllättävän tiheässä tahdissa, mutta mieluiten Junnu rakentelee vaimonsa Riitan kanssa luovia ja syvältä luotaavia rukousalttareita. Aaltosille rukousmusiikki merkitsee monipuolista ja luovaa yhteyttä Jumalan kanssa. Heidän sydämensä halu on palvella. He ovat kutsuneet kotiinsa isompia ja pienempiä ryhmiä ns. ylistysklinikoille. Siellä on luotu yhteyttä, rukoiltu ja ylistetty – siellä on myös itketty ja naurettu, tai vain oltu ja levähdetty. Sydän on saanut vapautua ja parantua.

Tuo mukaasi kokeileva, avoin mieli ja joustava asenne. Leirin suunnitelma voi elää. Yllätyksiä on luvassa – ehkä juuri sinun mukanasi!? Valmistaudumme monenlaiseen toimintaan. Siihen Perheniemessä on tarvikkeita, mutta voit tuoda mukaan myös omia välineitä, esim. päiväkirjasi tai piirustus- tai maalaustarvikkeesi, ylistyslippusi tai nurmikolle asetettavan alustan lepohetkeä varten.

Huom.! Jos olet muusikko ja haluat ottaa oman instrumenttisi mukaan, niin suosittelemme lämpimästi, että aloittaisit leirin jo torstaina Rukousmusiikin mestarikurssilla. Silloin pääset helpoimmin sisään musisoinnin rukousimprovisaatioon. Jos aloitus torstaina ei ole sinulle mahdollista, eikä sinulla ole aikaisempaa kokemusta, niin kuuntele leirillä paljon. Kuuntele miten instrumentit vuorottelevat, kuinka soittajat kunnioittavat toisiaan, kuinka he ottavat ja antavat tilaa. Ja vielä tämä – seuraa Junnun opastusta. Odota häneltä merkkiä uusille soittajille.

Lapset osallistuvat leirille vanhempiensa siipien suojissa.  Lapsille on järjestetty 4-5 ylistyspajaa. Niissä sukelletaan tanssin, draaman, musiikin ja kuvataiteen keinoin ylistyksen iloon ja Sanan pariin. Myös vanhemmat ovat tervetulleita pajoihin. Alle kouluikäinen osallistuu aina vanhempansa seurassa. (Lastenleirille mahtuu yhteensä max 20 lasta.)

Kurssi alkaa perjantaina klo 17.30, jota ennen on keittopäivällinen, ja päättyy sunnuntaina klo 14.00.

Perjantai-iltana aloitetaan rukousmusiikin konsertilla. Lauantain ja sunnuntain aikana musiikki jatkuu, ja lisäksi on opetusta ja toiminnallisia osia. Juhani ja Riitta jakavat omastaan ja Katriina Tiitinen opettaa siitä sydämen lapsenkaltaisuudesta, joka liittyy taivasten valtakunnan ymmärtämiseen.

Hinta:            
  • 145 € täysihoitopaketti, sisältää majoituksen 2-4 hh omin liinavaattein sekä kaikki ruokailut
  • 108 € ilman majoitusta, sisältää lounaat, päiväjuomat ja päivälliset
  • Lapset 4-12 v puoleen hintaan ja 0-3 v. maksutta
    • Mikäli osallistut myös Mestarikurssille, hinta on yhteensä 210 €, sis. täysihoidon kanssa, 160 € ilman   majoitusta.
Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua joko internetlomakkeella tai Perheniemen opiston toimistoon opisto@perheniemi.com, tai p. 05 7574 100. Lisätietoja voit kysyä opiston toimistosta.

Alkaa

31.7.2020

Päättyy

2.8.2020

Lähetä ilmoittautuminen tästä