Ajankohtaista


Opinto-opas 2/2022 on julkaistu!

Kahdesti vuodessa päivittyvä opinto-opas sisältää kaikki julkaisuhetkellä ajankohtaiset koulutukset, lyhytkurssit ja seminaarit. Koulutuksia, lyhytkursseja ja seminaareja alkaa ympäri vuoden ja opintotarjontaa päivitetään säännöllisesti uusilla tiedoilla.

Levon lähteellä - Toveripäivä!

Tervetuloa Perheniemen evankelisen opiston toveripäivään! Toveripäivässä opiston jäsenet, ystävät ja toverit kokoontuvat yhdessä iloitsemaan, rukoilemaan ja keskustelemaan opiston asioista.

Messu ja Toveripäivä!

Tänä keskiviikkona kokoonnumme Sanan, rukouksen ja ehtoollispöydän äärelle. Sanaa jakamassa Lukas Brenner ja ehtoollisen toimittaa Kymeenlaakson Kansansähetyksen piirijohtaja Markus Korri.

Hae Perheniemeen kesätöihin!

Etsimme tiimiimme kesäksi siistijää ja keittiölle kesäkokkia! Jos olet oma-aloitteinen, ahkera ja osaava tyyppi, niin ota meihin yhteyttä.

Terveisiä kolmannen vuosituhannen evankelistapolulta!

Syyskuun yhdentenätoista v. 2020 kokoontui Perheniemen opistolle joukko evankelioimisen sydämelleen saaneita opiskelijoita. Kaksitoista innokasta, ympäri Suomen oli saapunut opettelemaan Kolmannen vuosituhannen evankeliointia!

Perheniemen opiston joulun ajan ja vuodenvaihteen tapahtumat

Lämpimästi tervetuloa Kauneimmat joululaulut -iltaan torstaina 9.12. klo 18.00. Perheniemen kyläyhdistyksen tarjoama perinteinen joulupuuro tarjoillaan klo 17.00 alkaen. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Petrin pöydältä: Hyvää isänpäivää!

Elämän tärkeimpiä matkoja:

Perheniemen opiston viikkomessu ke 24.11. klo 18-

Sydämellisesti tervetuloa Perheniemen opiston viikkomessuun!

Osallistu ACC:n syksyn webinaareihin!

Suomen ACC (Association of Christian Counsellors) ry kokoaa yhteen kristillisen terapian ja sielunhoidon alalla toimivia henkilöitä ja yhdistyksiä sekä toimii kristillisen terapian ja sielunhoidon ammatillisen...

Tule taloussihteeriksi!

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaista (22h/vk) taloussihteeriä Perheniemen evankeliseen opistoon. Tehtävään sisältyy mahdollisuus työosuuden kasvattamiseen.

Kokemuksia koulutuksesta: Oman näköistä elämää rakentamassa Perheniemen opistolla

Kirjoittanut: Koulutukseen osallistunut opiskelija Miia Haapamäki

Hiljaisuuden polku -video katsottavissa Facebookissa ja Youtubessa

Astu Perheniemen opiston hiljaisuuden polulle vaikkapa kotisohvalta käsin! Polku on taltioitu Levon lähteellä -päivillä 14.-15.5. ja videon ovat toteuttaneet Maria Saukkola ja Henna Nieminen.

Pehtorilaa kunnostettiin talkoovoimin

Opistolla ahersi kahden päivän ajan sinnikäs talkoojoukko, joka kunnosti rakennuksen tienpuoleisen päädyn ja maalasi rakennuksen uuteen kukoistukseen.

Perheniemen evankelisen opiston rehtoriksi on valittu TM Tomi Koho

Perheniemen evankelisen opiston rehtorin tehtävää haki kaksi henkilöä. Perheniemen evankelisen opiston kannatusyhdistys ry:n hallitus valitsi rehtoriksi teologian maisteri Tomi Kohon.

Levon lähteellä - Perheniemen opiston lehti 2021 on ilmestynyt!

Levon lähteellä - Perheniemen opiston lehti ilmestyy kerran vuodessa. Voit tilata lehden paperiversiona kotiisi sähköpostiviestillä osoitteeseen opisto@perheniemi.com tai soittamalla arkipäivänä klo 10-15 välillä numeroon 05...