« Takaisin

Öljyvärimaalauksen kurssi

Perheniemen opisto järjestää yhteistyössä Taidekoulu Ateljee Nevan kanssa maalauskurssin. Opetus tapahtuu Repin-Instituutin hengessä. Maisemamaalauskurssilla perehdytään klassiseen öljyvärimaalaukseen.

Kurssilla maalaamme luonnonhavainnosta harjaannuttaen silmän ja käden taitoja. Keskitymme maalauksessa väreihin ja sommitelmaan piirustusta unohtamatta. Kurssilla selviää kuinka ilmaperspektiivin ja tilan tuntu luodaan maalaukseen. Jan Neva jakaa kanssanne vanhojen mestareiden salaisuudet. Aiheina maalauksiin toimii Perheniemen upeat maisemat kartanon ympärillä ja itse kartanon sisätilat, jos sade yllättää. Myös iltaisin on mahdollista maalata.

Kurssi on suunnattu maalauksen harrastajille, opettajille sekä ammattitaiteilijoille. Kaikki ovat tervetulleita opiskelemaan lähtötasosta riippumatta, koska opetus on yksilöllistä.

Aikataulu

Kurssi alkaa maanantaina klo 11.00 ja päättyy perjantaina klo 14. Lähetämme ilmoittautuneille ennen kurssia kutsukirjeen, jossa on tarkempi ohjelma ja tarvittavien materiaalien lista ”mitä kurssille mukaan”.

Kurssin ohjaaja

Opettajana toimii kuvataiteen maisteri Jan Neva, Ateljee Neva - Helsingin klassisen taidekoulun perustaja. Jan Neva on saanut klassisen taidekoulutuksen Repin-Instituutissa Pietarissa. Jan Neva tunnetaan kansainvälisenä kuvataiteilijana ja hänen tuotantoaan löytyy taidemuseoista sekä yksityiskokoelmista.  Neva on erikoistunut muotokuvamaalaukseen ja maalannut lukuisia virallisia muotokuvia suomalaisista vaikuttajista. Jan Neva on palkittu pohjoismaisessa muotokuvakilpailussa: ”Portrait Now” The Museum of National History at Frederiksborg Castle. Tarkemmin hänen tuotantoonsa voi tutustua kotisivuilla www.janneva.com.

Kurssin hinta

  • Opetus 250 €
  • Täysihoitopaketti 198 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut)
  • 1 hh lisämaksu 80 €
  • Ruokailupaketti ei-majoittujille 91 € (sis. lounaat, päiväkahvit ja päivälliset)

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake tai soittamalla opiston toimistoon p. 05 757 4100, opisto@perheniemi.com. Opiston toimistosta saat myös lisätietoja.  

Lämpimästi tervetuloa!

Alkaa

1.7.2024

Päättyy

5.7.2024

Laajuus

30 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä