« Takaisin

Jatkokurssi: Aivot, keho ja trauma - kehosuuntautuneita työtaitoja itsesäätelyyn ja trauman hoitoon

Jatkokurssi Aivot, keho ja trauma -kehosuuntautuneita työtaitoja itsesäätelyyn ja trauman hoitoon on tarkoitettu kaikille, jotka ovat osallistuneet perustason Aivot, keho ja trauma -koulutukseen tai Perheniemen opistossa aiemmin järjestettyyn Sensomotorisen terapian viikonloppukoulutukseen.  Jatkokurssilla kertaamme ja syvennämme aiemmin opittuja tietoja ja taitoja kehon ja mielen yhteydestä, trauman vaikutuksista sekä kehosuuntautuneesta työskentelystä. Tutkimme rajoja toisenlaisella harjoituksella kuin ensimmäisen tason kurssilla ja opettelemme purkamaan traumaa kehosta kehosuuntautuneella työskentelyllä. Koulutus sisältää luentoja, videoita, demonstraatioita ja harjoituksia. Kysymyksille ja keskustelulle on myös tilaa. Ryhmässä esitetyt kysymykset, huomiot ja oivallukset rikastuttavat ja laajentavat kaikkien osallistujien ymmärrystä.

Osaamistavoitteet

Koulutuksen käytyään osallistuja

  • ymmärtää kehon ja mielen yhteyden
  • harjaantuu omassa kehotietoisuudessaan
  • tunnistaa vireystilan vaihtelut sietoikkunan puitteissa
  • osaa soveltaa kehosuuntautuneita työskentelytaitoja ja menetelmiä

Koulutus alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 14.00 sisältäen 15 tuntia  opetusta.

Kouluttaja

marjatta ollikainen koulutus perheniemi

Kouluttajana toimii Marjatta Ollikainen, MA in Psychotherapy (IPSICC, Tanska), psykoanalyyttinen psykoterapeuttiopiskelija (2020-2024), sielunhoitoterapeutti (ACC) ja sairaanhoitaja.  Marjatta on opiskellut sensomotorista psykoterapiaa trauman hoidossa I-tason koulutuksen sekä kaksivuotisen II-tason koulutuksen, joka käsittelee kiintymyssuhde- ja kehitystraumojen hoitoa. Marjatta on tehnyt terapiatyötä vuodesta 2007 alkaen ja toiminut useiden vuosien ajan myös kouluttajana.

Hinta

  • Opetus 195 €
  • Täysihoitopaketti 97 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja kaikki ruokailut) 
  • 1 hh varattavissa 40 € lisämaksusta (varausjärjestyksessä)
  • Ruokailupaketti ei-majoittuville 34 € (sis. aloituspäivällisen, lounaat ja päiväkahvit/-teet)

Ilmoittaudu 18.8.2024 mennessä!

Kurssille ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai Perheniemen opiston toimistoon, opisto@perheniemi.com, p. 05 7574 100 viimeistään 18.8.2024.

Alkaa

30.8.2024

Päättyy

1.9.2024

Laajuus

15 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä